En iyi su arıtma cihazı hangisi?

En iyi su arıtma cihazı hangisi?

Su arıtma cihazları, evlerde kullanılan musluk suyunu temizlemek ve içilebilir hale getirmek için kullanılan önemli cihazlardır.

Piyasada birçok farklı su arıtma cihazı markası ve modeli bulunmaktadır. Ancak, sizin için en iyi su arıtma cihazını seçmek, kişisel tercihlerinize ve ihtiyacınıza bağlıdır.

Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Hepimizin bildiği bir çok içerik sitesi tarafından internette en iyi su arıtma cihazı tavsiyelerini içeren listeler yayınlanmaktadır. Sumosu Arıtma'nın da yer aldığı bu listeleri bir araya getirdik.

Sumosu'nun bu listelerdeki yerini ve Sumosu'dan nasıl bahsedildiğini inceleyin.

İşte en iyi tavsiye sitelerinden bazıları:

 

1 - Eniyisinde.com

"NSF Onaylı Vontron Teknolojisi ile donatılmış cihaz, 6 farklı filtre ve 13 aşamalı süzme işlemi sunarken, bu filtrelerin 2 kat daha uzun ömürlü olması ekonomik bir kullanım vaat ediyor. Kolayca sökülüp takılan filtreleri sayesinde servis çağırmanıza bile gerek kalmıyor. Dakikalar içerisinde filtre değişimini kendiniz yapabiliyorsunuz. Böylece yılda bir kez sadece filtrelere para ödüyorsunuz, işçilik ve akaryakıt maliyeti cebinizde kalıyor."

 

 

2 - Bilgenintavsiyesi.com

"100 gün iade garantisi veren tek marka olan Sumosu, müşteri memnuniyeti ile rakiplerinin önüne geçiyor. En iyi su arıtma cihazı olarak onlar da Sumosu'yu seçti!

Listemizin başına koymamızın en önemli sebebi müşteri yorumları. Yazılı yorumlardansa videolu yorumlar daha güven veriyor. Yorumlara baktığımızda herkes suyun temiz ve ferahlatıcı bir tadı olduğundan bahsediyor. Müşteri hizmetlerinden çok memnunlar."

En İyi Su Aritma Cihazi - Bilgenin Tavsiyesi

 

 

3 - Eniyioneri.net

"Dünyanın en iyi ters ozmoz teknolojisi kabul edilen, Amerikan Hijyen Vakfı'ndan onaylı Vontron teknolojili cihaz performans sunar. Şebeke suyu basıncı ile çalıştığı için elektrik tasarrufu sağlar.

Orijinal inox musluğu ile mutfak dekorasyonuna estetik bir görünüm kazandırır. Uzun ömürlü filtreleri sayesinde yılda yalnızca 1 kez filtre değişimi yapmak yeterlidir. Şu an en çok tercih edilen su arıtma cihazı modellerinden biri durumunda."

En İyi Öneri - En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

 

 

4 - Donanımhaber.com

"Sumosu tüm modellerinde koşulsuz iade seçeneği de sunuyor. Sumosu’nun belirttiğine göre bir ürünü en az 60 gün kullanıp memnun kalmadıysanız 100. güne kadar iade edebilirsiniz. Açıkçası bu, arıtma cihazından çıkan sudan endişelenenler için iyi bir seçenek."

Donanım Haber - En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

 

 

5 - Onedio.com

"81 ilde bulunan servis ağı ile ücretsiz montaj hizmeti mevcut. Tam bir fiyat performans ürünü olan Sumosu Arıtma, 5 yıldızı hak ediyor."

Onedio - En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

 

 

6 - Webtekno.com

"Verdiği memnuniyet garantisi ve kullananların internetteki yorumlarına bakılırsa oldukça başarılı bulduğumuz bir ürün. Hem de 15 günlük (kullanmadığınız sürece) cayma hakkı gibi değil. 100 gün boyunca ürünü kendi evinizde kullanıp memnun kalmadım dediğinizde iade edebilirsiniz.

Ayrıca Türkiye çapında servis ağı bulunan Sumosu Arıtma ücretsiz teslimat ve ücretsiz montaj hizmeti veriyor."

Webtekno - En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

 

 

7 - Ekolojist.net

"6 filtreden oluşan Sumosu Filtre Seti’ni web sitesinden ücretsiz kargo ile temin edebilirsiniz. Filtreler kolay sökülüp takılabildiği için servis masrafı da olmuyor.

Filtreleri set halinde yılda 1 defa değiştirmeniz yeterli. Cihaz 304 kodlu orijinal inox musluk hediyesi ve tüm bağlantı ekipmanları ile birlikte geliyor. 81 ilde teknik servis ekibi bulunan Sumosu hızlı ve ücretsiz montaj hizmeti sunuyor."

Ekolojist - En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

 

 

8 - Eniyi.blog

"Sumosu kullanıcı yorumlarına ve 100 gün iade garantisine baktığımızda, müşteri memnuniyetine çok önem veren marka olduğunu görüyoruz.

Firmanın bu konuya bakış açısını oldukça takdir ettik."

En İyi Blog - En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi

 

 

Özetle:

 En iyi su arıtma cihazı tavsiyesi Sumosu'nun sırası

1 - Eniyisinde.com

1

2 - Bilgenintavsiyesi.com

1

3 - Eniyioneri.net

1

4 - Donanımhaber.com

2

5 - Onedio.com

2
6 - Webtekno.com 2

7 - Ekolojist.net

2

8 - Eniyi.blog

3

 

 

Su Arıtma Cihazı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

En iyi su arıtma cihazını seçerken dikkat edilecek bazı faktörler vardır. Bunlardan en önemlileri:

1. Arıtma Teknolojisi

Su arıtma cihazları farklı arıtma sistemleri kullanır. Örneğin, ters ozmoz, aktif karbon filtreleme, ultraviyole sterilizasyon gibi sistemler yaygın olarak kullanılır. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek önemlidir.

Ters ozmoz teknolojili su arıtma cihazları ev tipi olarak en çok tercih edilen su arıtma cihazlarıdır. Uygun maliyetli, çevreci, güvenilir bir teknolojidir.

Diğer arıtma seçeneklerinden daha uygun fiyatlı olmasının yanında kusursuz bir arıtma deneyimi sunabildiği için çok tercih edilir. İçme suyu maliyetlerini azaltmak ve kaliteli su içmek için kolay çözümdür.

2. Performans

Su arıtma cihazının performansı, suyun ne kadar etkili bir şekilde arıtıldığını gösterir. Arıtma oranı, suyun ne kadar temizlendiğini belirleyen bir faktördür. Ayrıca, cihazın ne kadar hızlı ve verimli çalıştığı da önemlidir.

  • Bu konuda atık su oranını düşürmek için kaliteli membran filtrelere sahip cihazları tercih edebilirsiniz. Sumosu NSF onaylı Vontron Membran Filtre kullanmaktadır.
  • Membran filtre dışında ön filtreler ve son filtrelerin de kapasiteleri değişkenlik gösterir. Sumosu cihazlarında ön filtreler 1 yıl boyunca etkin performans gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Sıradan arıtma filtrelerine göre daha büyük ebatlardadır ve daha verimli çalışır.
  • Su basıncının düşük olduğu bir yerde kullanmayı düşünüyorsanız pompalı su arıtma cihazı tercih edebilirsiniz.
  • Sumosu Home Natural modelimiz saatte ortalama 10 litre saf su üretir. Bu sayede, ihtiyaç duyduğunuz her an taze ve lezzetli suyu içebilirsiniz.

3. Fiyat

Su arıtma cihazı fiyatları marka, model ve özelliklere bağlı olarak değişir. Bütçenize uygun bir seçim yapmak önemlidir. Ancak, en ucuz seçeneği tercih etmek yerine, kaliteli ve güvenilir bir marka seçmeye özen göstermelisiniz.

4. Arıtma Musluğu

Su arıtma cihazlarının filtreleme işlemini açıkladıysak mutfağınıza yeni bir teknoloji ürünü daha eklendiğini de düşünmek gerekir. Arıtma musluğu önemlidir. Arıtma musluğu, arıtma cihazından çıkarak suyun kullanılacağı noktaya takılan musluktur. Bu musluk, arıtılmış suyun kalitesini koruyacak ve mutfağınıza yakışacak bir ürün olarak tasarlanmış olmalıdır.

Sumosu, arıtma cihazlarında 304 kodlu paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş dayanıklı bir su arıtma musluğu ile gelir. Uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Modern tasarımı ve kaliteli malzemesi ile mutfağınıza yakışacak bir görünüme sahiptir.

5. Filtre Maliyetleri

Cihazın ilk yatırım maliyetinin dışında kullanım süresi boyunca filtre maliyetiniz doğacaktır. Uzun vadede içme suyu maliyetlerinizden tasarruf etmek filtre ve servis maliyetleriyle doğrudan ilişkilidir. Cihazın filtrelerinin ne sıklıkla değiştirilmesi gerektiği ve servis hizmetlerinin nasıl olduğu gibi faktörleri dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Tipik bir su arıtma cihazında 3-6-12 aylık periyotlarda değişmesi gereken filtreler bulunur. Ve her filtre değişiminde filtre maliyetlerine ek olarak servis ücreti ödersiniz. Bu sebeple filtre değişim ihtiyacının olabildiğince az olmasına dikkat edebilirsiniz.

Sumosu Home Natural Su Arıtma Cihazı'nın tüm filtreleri sadece yılda 1 kez filtre değişimi gerektirecek şekilde tasarlanmıştır. Cihazın içindeki 6 filtrenin tamamını senede 1 kez değiştirmeniz yeterlidir.

Üstelik Sumosu arıtma filtreleri quickfit® teknolojisi sayesinde hiç bir ekipman gerektirmeden kolayca elinizle sök-tak yapabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. sumosuaritma.com web sitemizden satın alacağınız filtre setini, servis ihtiyacı duymadan kolayca kendiniz değiştirebilirsiniz. Ekstra servis ücreti ödemezsiniz.

Kendiniz filtre değişimi yapmak istemezseniz 81 ildeki servis ağımız ile teknik servis hizmeti talep edebilir ve senede birkaç servis ücreti ödemek yerine sadece senede 1 teknik servis ücreti ödeyerek servis maliyetlerinden ciddi oranda tasarruf edersiniz. 

6. Kurulum ve Teknik Destek

Tüm Sumosu cihazları için Türkiye'nin 81 ilinde kurulum ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Su arıtma cihazınız elinize ulaştığında web sitemiz üzerinden Montaj Randevu Talebi oluşturarak ücretsiz kurulum talep edebilirsiniz. Tüm gerekli işlemler yönlendireceğimiz teknik ekip tarafından ücretsiz yapılır.

7. Garanti ve İade

Sumosu olarak cihazımıza 2 yıl garanti verirken ayrıca 100 gün iade süresi ile Sumosu'yu rahatça denemenizi sağlıyoruz. 100 gün sonunda memnun kalmadığınız takdirde tam para iadesi yaparak cihazınızı geri alıyoruz.

Satın aldığınız bir ürünü iade etmek isterseniz, web sitemizden İade Talep Formu'nu doldurarak iade sürecinizi hemen başlatabilirsiniz. Destek ekibimiz, iade sürecinizde size yardımcı olacak.

8. Su Arıtma Cihazı Yorumları

Gerçek kullanıcılar artık internette kendi deneyimlerini bolca paylaşıyor. Tüm arıtma cihazlarının gerçek kullanıcı yorumlarını incelemek çok kolay.

Sumosu kullanıcılarının resimli, videolu ve yazılı su arıtma cihazı yorumlarını incelemek için tıklayın.

Sonraki gönderi

Ev Tipi Su Arıtma Cihazı Ne Kadar Atık Su Atar?
Su Arıtma Cihazı Nedir? Su Arıtma Cihazı Hakkında Her Şeyi Anlatıyoruz

Yorum yazın

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.